DOLAR

38,7685$% 0.01

EURO

43,2080% -1.02

STERLİN

51,2830£% -0.59

GRAM ALTIN

4.039,43%-2,50

ÇEYREK ALTIN

6.802,00%0,62

TAM ALTIN

27.106,00%-2,65

İmsak Vakti a 02:00
Kütahya AZ BULUTLU 17°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
PARKHAYAT Kütahya Hastanesi
Reklam Alanı

Gençleri kitap okumaya ve öğrenmeye teşvik eden proje

Kütahya Aile Derneği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen kitap okuma yarışması ve İngilizce sınavına katılan yaklaşık bin öğrenci arasında dereceye giren 35 öğrenci ödüllendirildi.

Ortaokul öğrencileri arasında gerçekleştirilen kitap okuma yarışmasında 25, liseler arasında düzenlenen İngilizce sınavında ise 10 öğrenci ödüle layık görüldü. Kütahya Aile Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Karakaş yaptığı açıklamada, “Gençler Okuyor projesi kapsamında yaklaşık 300 öğrencinin katılımıyla bir kitap okuma yarışması gerçekleştirdik. Aynı şekilde, İngilizce seviye tespit sınavımız da başarıyla tamamlandı. Her iki yarışmada dereceye giren toplam 35 öğrencimize ödüllerini takdim ettik. Gençlerimizin gelişimine katkı sunmak için projeler üretmeye ve destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Saidi Furkan Coşgun ise organizasyonun coşkulu bir atmosferde geçtiğini belirterek, “Bugün burada, ortaokullar arası ‘Gençler Okuyor’ yarışması ve liseler arası İngilizce sınavının ödül törenini gerçekleştirdik. Gençlerimiz kitap okuyarak ve sınavlara hazırlanarak önemli deneyimler kazandı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Etkinliğe katılan öğrenciler, aileleri ve öğretmenler ödül töreninde büyük heyecan yaşarken, Kütahya Aile Derneği yetkilileri bu tür organizasyonların artarak devam edeceğini belirttiler.

PARKHAYAT Kütahya Hastanesi
Reklam Alanı

Sıradaki haber:

Dpü’de orman yangınlarına karşı farkındalık projesi