in

Hatay’da prefabrik iş yerleri kuruluyor

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:208karakter

 

Hatay’da enkaz kaldırmanın yanı sıra yaşam destek ve hayatın normale dönmesine yönelik çalışmalar sürerken, Vali Ali Çelik Bakan Hususi Akar ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi

Vali Ali Çelik, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Millî Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Genelkurmay 2’nci Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Burdur Valisi Ali Aslantaş ile birlikte hayatın normalleşmesine yönelik çalışmalar kapsamında esnaf için yapılan prefabrik çarşıda incelemelerde bulundu. Esnaf için 50 prefabrik iş yerinden oluşturulan çarşıya ilişkin yetkililerden bilgi alan Bakan Akar ve Vali Çelik, iş yerlerini gezdi.

Çekilen kura sonucu iş yeri almaya hak kazanan esnafla da sohbet eden Bakan Akar ve Vali Çelik, daha sonra iş yerlerinin kurulumunda görev alan işçilerle bir araya geldiler. Bakan Akar, “Devlet bütün gücüyle burada. Tek başına devlet bir güç ama bunu milletiyle birleştirdiği zaman tam güç oluyor. Biz devlet-millet el ele bu felaketten çıkacak, yaraları hep beraber saracağız. Yapılan bu çarşı da bu çalışmaların çok güzel bir örneği. Hayatın normalleşmesine çok önemli katkılar sağlayacak.” ifadelerini kullandı.

Haberimizi puanlar mısınız?