in ,

Hırsızlığın böylesi! Hayvanları sığdıramayınca başka araç çaldılar

kütahya simav kütahyadanhaber simavhaber kütahyahaberleri kütahyasondakika hırsızlık şüpheli yakalandı gözaltı
kütahya simav kütahyadanhaber simavhaber kütahyahaberleri kütahyasondakika hırsızlık şüpheli yakalandı gözaltı
  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:202karakter

Simav ilçesinde çaldıkları araca hayvanları sığdıramayan iki hırsızlık şüphelisi, ikinci bir aracı daha çaldı. Şüpheliler İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışma sonucu kısa sürede yakalandı

Olay, 3 Mayıs tarihinde gece saatlerinde meydana geldi. Anahtarı üzerinde bırakılmış 2 farklı aracın çalındığı ihbarı üzerine harekete geçen Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

ARAÇTA UNUTTUĞU YELEK SUÇLULARI ELE VERDİ

Araçların birinin bagajında bulunan yeleğin diğer aracın sahibine ait olduğu tespit edilince şüphelilerin aynı kişiler olduğu anlaşıldı. İlk aracın hayvan hırsızlığı için çalındığı ancak hayvanların araca sığmaması nedeniyle ilk çalınan aracın terk edildiği, çalınan ikinci araç ile ise 2 adet küçükbaş hayvan hırsızlığı gerçekleştirildiği tespit edildi. Şüphelilerin aynı gece bir bağ evinden de hırsızlık yaptığı ortaya çıktı. 130 yakın kamerayı inceleyen Simav İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler 2 şüpheliyi kısa sürede yakalayarak emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk etti.

Haberimizi puanlar mısınız?