48,4611$%0,02
56,4064€%0,10
65,7050£%0,07
6.793,69%0,10
11.092,00%0,12
44.213,00%0,12

Danimarka-Türkiye Arası Stratejik Sektör İş Birliği Verimli ve Düşük Karbonlu Isıtma ve Soğutma Projesi İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Kütahya’da belirlenen pilot bölgede jeotermal kaynakların da bölgesel ısıtma ve soğutma amacıyla değerlendirilmesi planlanıyor
Kütahya Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Danimarka Türkiye Arası Stratejik Sektör İş Birliği Verimli ve Düşük Karbonlu Isıtma ve Soğutma Projesi Faz-3 aşaması için çalışmalar başladı. Bu kapsamda, Etüd Proje Müdürlüğü başta olmak üzere İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ve Su Kanalizasyon Müdürlüğü ile T. C. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı heyeti, Danimarka Büyükelçiliği heyeti, İller Bankası Genel Müdürlüğü heyeti ve Danfoss firması ekipleri şehrimize gelerek Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık başkanlığında bir İstişare Toplantısı gerçekleştirdi.
Bengisu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda, Kütahya’da uygulanması planlanan bölgesel ısıtma ve soğutma projesi hakkında istişareler gerçekleştirildi. Toplantı sonunda en verimli uygulamaya yönelik kararlar alındı. Şehirde belirlenen pilot bölgede jeotermal kaynakların da bölgesel ısıtma ve soğutma amacıyla değerlendirilmesi planlanmakta.

Sude Eriş Türkiye üçüncüsü
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
30467 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
25698 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
22918 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
22136 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
20887 kez okundu