in

‘Kalite daha da artacak’

  • Okuma Süresi:2Dakika
  • Karakter Sayısı:297karakter

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Diş Hekimliği Fakültesi, yeni akademik yıl dolayısıyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya katılan Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, bu yıl hizmete girecek olan KSBÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezinin kaliteyi daha da artıracağını söyledi

KSBÜ Diş Hekimliği Fakültesi tarafından 2020- 2021 akademik yıl açılış toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, Genel Sekreter Kutlu Önal ile birlikte akademik ve idari personel katıldı.

AKADEMİK PERSONEL 38’E ULAŞTI

Oluşturulan güçlü bir altyapıyla, KSBÜ Diş Hekimliğinin bölgede kaliteli hizmet sunduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Kavuncu, yükselen akademik personel sayısına da vurgu yaptı. Rektör Kavuncu, “Diş Hekimliği Fakültemizin akademik personel sayısı KSBÜ kurulduğunda 12 idi. 2 yıl sonra bu sayı 38’e yükseldi. Akademik personelimizin vatandaşımıza verdiği kaliteli hizmet yanı sıra öğrencilerimize de çağdaş eğitim sunuyoruz.  KSBÜ Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezimiz de bu yıl hizmete açılacak. Kalitemiz daha da artacak.” dedi.

‘HER KONUDA DESTEK İÇİN HAZIRIZ’

KSBÜ Diş Hekimliğinin genç bir kadrodan oluştuğunu belirten Rektör Kavuncu, huzurlu bir çalışma ortamı başta olmak üzere tüm konularda başta Rektörlük olarak destek vermek üzere, hazır olduklarının altını çizdi. Toplantının sonunda Rektör Kavuncu ile birlikte Dekan Çekirdekçi, KSBÜ Diş Hekimliği personellerine yeni akademik yıl için başarı dileklerini ilettiler. 

Haberimizi puanlar mısınız?