in ,

Kış tedbirleri masaya yatırıldı

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:306karakter

 

Vali Ali Çelik’in başkanlığında karla mücadele çalışmaları ve kış tedbirleri masaya yatırıldı. Vali Çelik, kış mevsiminin olumsuz etkilerinin en aza indirilmesi ve vatandaşların kışı sorunsuz geçirmesi için tüm kamu kurum ve kuruluşlarının iş birliği içerisinde çalışacağını söyledi

Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu, Vali Ali Çelik başkanlığında bir araya geldi. Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Vali Yardımcısı Aydın Börü ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri katıldı. Vali Ali Çelik, kış mevsiminin olumsuz etkilerinin en aza indirilmesi ve vatandaşların kışı sorunsuz geçirmesi için tüm kamu kurum ve kuruluşlarının iş birliği içerisinde çalışacağını söyledi.

KIŞ LASTİĞİ VURGUSU

Kış lastiği kullanımın önemine dikkat çeken Vali Çelik, “Vatandaşlarımızdan ricamız kış ekipmanlarını araçlarından ayırmamaları. Tüm kurumlarımız vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için elinden geleni yapıyor ancak vatandaşlarımızın bireysel önlemlerini almaları önem arz ediyor” dedi.

ALINACAK TEDBİRLER GÖRÜŞÜLDÜ

Yoğun kar yağışı ve don kapsamlı meteorolojik uyarılarda, beklenen olayların öncesinde muhtemel can ve mal zararlarının önlenmesi/azaltılması, müdahale çalışmalarının daha etkin ve verimli yapılabilmesi amacıyla düzenlenen değerlendirme toplantısında Kütahya merkez ve ilçelerinde karla mücadele kapsamında yapılacak çalışmalar ve alınacak tedbirler görüşüldü. Toplantı kurul üyelerinin görüş ve önerilerini paylaşılmasının ardından sona erdi.

Haberimizi puanlar mısınız?