in ,

Kumar partisine operasyon, polis bile şaşırdı

YouTube video
kütahya kumar operasyon kütahyadanhaber kütahyahaberleri kütahyasondakika şaşırtan operasyon pandemi virüs dinlemiyorlar kütahyaemniyet asayiş
  • Okuma Süresi:2Dakika
  • Karakter Sayısı:286karakter

Kütahya’da bir binanın ikinci katında kumar oynatıldığını tespit eden polis, yaptığı operasyonda 3’ü çatıya gizlenen 19 kişiyi yakaladı. Pandemi tedbirlerine uygun dizayn edilen kumarhanedeki uyarılar polisleri bile şaşırtırken, ekiplerin içeri girmesi yavaşlatmak isterken merdivenden düşen bir kişi yaralandı. Yakalanan şahıslara toplamda 72 bin 591 TL para cezası uygulandı

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Alipaşa Mahallesi Beyzade Sokak üzerindeki bir binanın ikinci katındaki daireye kumar operasyonu düzenledi.
POLİSİ YAVAŞLATMAK İSTERKEN YARALANDI
Baskın sırasında polisin adrese girmesini yavaşlatmak için kapının arkasına demir sıkıştırmaya çalışırken merdivenden düşen bir kişi yaralandı. Yaralı olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
KUMAR PARALARI PERDENİN ARKASINDAN ÇIKTI
UYARILAR POLİSİ BİLE ŞAŞIRTTI
Kumar oynanan adreste yapılan aramalarda perdenin arkasında bir kutu içerisine gizlenmiş toplam 2 bin 505 TL paraya el konuldu. Adreste ayrıca çok sayıda oyun pulu, zar, iskambil kağıdı ve okey taşları ele geçirildi. Polis baskınlarına karşı güvenlik kameralarıyla izlenen adresteki sosyal mesafe ve ‘Paralı oyun oynamak yasaktır’ uyarıları ile her masada bulunan dezenfektan ve kolonya polisleri bile şaşırttı. Baskında 6’sı kumar oynamaktan olmak üzere 19 kişiye sosyal mesafe kurallarına ve maske kurallarına uymamaktan 72 bin 591 TL para cezası kesildi.

 

Haberimizi puanlar mısınız?