in ,

Kütahya 2. Lig’i hak etti!

  • Okuma Süresi:2Dakika
  • Karakter Sayısı:332karakter

 

Mavi-lacivertli renklere gönül veren tüm taraftarları Belediye Kütahyaspor’a destek olmaya çağıran teknik direktör İsmail Güldüren, “Biz 2. Lig hedefi olan bir kulübüz ve bu şehir bunu hak etti. Tüm oyuncularım bu bilinçte maçlara hazırlanıyor, kimsenin endişesi olmasın” dedi

Belediye Kütahyaspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, ligde kalan maçlar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kendilerini zorlu bir 3 hafta beklediğini belirten Güldüren, “Maçlara tek tek bakmak gerek. Önceliğimiz deplasmanda oynayacağımız Hendekspor maçından galibiyet ile ayrılmak ve play-off’ları garantilemek olacak. Oyuncularıma güveniyorum, sakat oyuncumuz yok cezalı oyuncumuz var ama bizim için bunlar bahane değil çıkıp elimizden gelenin en iyisini yaparak Kütahya’ya galip dönmek istiyoruz” dedi.

Bayram öncesi Batman Petrolspor ile Dumlupınar Stadında oynayacakları maçın önemine dikkat çeken İsmail Güldüren, “Taraftarımıza buradan bir mesaj iletmek isterim, bizi yalnız bırakmasınlar nasıl önceki maçlarda bizi son topa kadar destekledilerse bu maçta da bizi desteklemelerini istiyorum. Ligin son maçını deplasmanda Erbaa spor ile yapacağız bu maçın da zorluk derecesi diğer maçları aratmayacak kadar yüksek olacaktır. Ama dediğim gibi biz 2. Lig hedefi olan bir kulübüz ve bu şehir bunu hak etti tüm oyuncularım bu bilinçte maçlara hazırlanmakta kimsenin endişesi olmasın. Allah’ın izniyle play-offlar’dan 2. Lig’e çıkacağız biz inanıyoruz, oyuncularım inanıyor, yönetim inanıyor şehir’de inansın. Yolun sonunda güzel günler bizi bekliyor. Buradan Belediye Başkanım Prof. Dr. Alim Işık’a Kulüp Başkanımız Erdoğan Çolak ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum bizi geldiğimiz günden beri hiç yalnız bırakmadılar, hep destekliyorlar” ifadelerini kullandı.

Haberimizi puanlar mısınız?