in

Kütahya heyeti Karabağ Kongresi’nde

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:151karakter

 

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel ve Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’ne katıldı

Azerbaycan Millî Meclisi ve TBMM’nin himayesinde, Uluslararası Balkan Üniversitesi ve Azerbaycan Diplomatik Akademi Üniversitesi iş birliğiyle, Bakü’de gerçekleştirilen Karabağ temalı INCSOS VII. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’nde üniversitemizi 11 akademisyen temsil etti. Kongrede Azerbaycan’ın 2020 yılında elde ettiği Karabağ Zaferi’nin önemine vurgu yapıldı.

Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Kütahya Milletvekili İshak Gazel kongrenin onur konuğu olan ve açılış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop ile bir araya geldi. Prof. Dr. Uysal, kongredeki Rektörler Toplantısı’na ve kongre etkinlikleri kapsamında Eski Bakü, Şuşa ve Haydar Aliyev ve Şehitlik gezilerine katıldı.

Haberimizi puanlar mısınız?