in

Kütahya için kar uyarısı! Sıcaklık 10 derece düşecek

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:244karakter

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kütahya dahil birçok kentte Çarşamba günü kar yağışı beklendiğini duyurdu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın batısı, Kıyı Ege ve Ege’nin doğu kesimleri, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, İç, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeri’nin yağışlı geçeceği, yağışların İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Karadeniz’in iç ve yüksek kesimleri, Akdeniz’in Toroslar Mevkii ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde karla karışık yağmur ve kar, Güney Ege ve Akdeniz kıyılarında gök gürültülü sağanak, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.

Parçalı ve çok bulutlu, Kıyı Ege, Kütahya, Afyon ve Denizli ile Uşak’ın doğu çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak, güney kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Muğla çevreleri ile Aydın’ın kıyı kesimlerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ KAR BEKLENİYOR

Sıcaklıkların Çarşamba gününden itibaren 10 derece düşeceği uyarısı yapan Meteoroloji, Kütahya ile birlikte çok sayıda ilde kar yağışı beklendiğini bildirdi.

Haberimizi puanlar mısınız?