in , ,

Kütahya polisi zehir tacirlerinin peşine bu kez postacı kılığıyla düştü!

YouTube video
  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:230karakter

 

Kütahya’da uyuşturucu satışının yapıldığı iki adrese postacı kılığında operasyon düzenleyen polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 6 kişi adliyeye sevk edildi

Kütahya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 9 farklı olayda 10 madde bağımlısına uyuşturucu satışı yaptığı tespit edilen şüphelilerin yakalanması amacıyla çalışma başlattı. Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 2 farklı adrese eş zamanlı baskın yapan Narkotik ekipleri, apartmanların dış kapısını açtırmak ve dikkat çekmemek için postacı kılığına girdi. Kapının açılmasıyla adreslerde içeri giren ekipler, adreslerdeki M. S., R. Ö., S. Ö. ve H. T. isimli şüphelileri yakaladı.

Şüphelilerden S.Ö.’nün evin kömürlük kısmından açtığı deliği uyuşturucu satışı için kullandığı tespit edilirken, adreslerde yapılan aramalarda 11,11 gram metamfetamin, 10,69 gram bonzai ve 1,23 gram esrar maddesi ile 2 adet ekstazi hap ele geçirildi.

Öte yandan asayiş ekipleri tarafından yapılan denetimde 101 adet sentetik ecza ve 1,72 gram metamfetamin ile yakalanan M. B. ve A. E. isimli şüpheliler de gözaltına alınarak Narkotik ekiplerine teslim edildi. Toplamda 6 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

#kütahya #kütahyadanhaber #narkotik #uyuşturucu #kütahyahaberleri #postacı #sondakikakütahya

Haberimizi puanlar mısınız?