in ,

Kütahya Porselen’e 3 ödül birden

  • Okuma Süresi:2Dakika
  • Karakter Sayısı:338karakter

Dünya sofra kültürüne Türk ürünlerini kazandıran Kütahya Porselen, küresel ticaretten aldığı payı her geçen gün artırıyor. İhracat faaliyetlerindeki yükselişle dikkat çeken Kütahya Porselen, bu yıl 4.’sü düzenlenen İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde porselen ve seramik sofra mutfak eşyası kategorilerinde 3 ödüle birden layık görüldü
Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği (ÇCSİB) tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni, 20 Aralık 2022, Salı günü, TİM İstanbul Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Türkiye’de 5 fabrikasıyla sektörün en yüksek kapasiteli üretimini gerçekleştiren ve tasarımdaki yenilikleri yakından takip eden Kütahya Porselen, başarılı ihracat performansı sergileyen şirketlerin ödüllendirildiği törenden 3 ödülle döndü.
6 kıtada 70 ülkeye ihracat çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Kütahya Porselen, ödüllerine yenilerini ekledi. Şirketlerin 2021 yılı ihracat faaliyetlerinin değerlendirildiği İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’nde Kütahya Porselen, Seramik Sofra Mutfak Eşyası “İhracatını En Fazla Arttıran Firma” kategorisinde 1.’lik ödülüne ek olarak Porselen Sofra Mutfak Eşyası “En Fazla İhracat Gerçekleştiren Firma” ve Seramik Sofra Mutfak Eşyası “En Fazla İhracat Gerçekleştiren Firma” kategorilerinde de ödüllere layık görüldü.
Tüketicilerin hayatının en güzel yerinde yer almayı hedefliyor
Sofra estetiğinden ev dekorasyonuna kadar yaşamın tüm alanlarına değer katan Kütahya Porselen, tasarımlarında mükemmellikte sınırları aşan bir yaklaşım sunuyor. Trendleri belirleyen zamansız tasarımlarıyla şık ve kullanışlı koleksiyonlara imza atan Kütahya Porselen, doğadan esinlendiği koleksiyonlarıyla tüm zamanların ruhunu yakalıyor. Atık malzemeler kullanarak geliştirdiği koleksiyonlarıyla da sürdürülebilir üretimi destekliyor.

Haberimizi puanlar mısınız?