48,0525$%0,32
56,1776€%-0,03
65,6303£%0,06
7.141,96%2,61
11.637,00%2,23
46.364,00%2,23
02:00
Kütahya’da 2026-2027 eğitim öğretim dönemine sayılı günler kala okul öncesi eğitime yeni bir kurum daha kazandırıldı. Nur Vural ve Merve Tiftik’in kurucu ortaklığını yaptığı Özel Mavi Pusula Anaokulu, düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Yıldırım Beyazıt Mahallesi 1. Emre Sokak’ta okul öncesi eğitim alanında faaliyet gösterecek Özel Mavi Pusula Anaokulu, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde minik öğrencilerini kabul etmeye hazırlanıyor.
Açılış programında konuşan okulun kurucu ortaklarından Nur Vural, uzun süren hazırlıkların ardından okulun kapılarını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Bugün burada, uzun süredir büyük bir heyecan, özveri ve emekle hazırladığımız okulumuzun kapılarını açmanın gururunu yaşıyoruz. Bizler bu yola çıkarken tek bir temel soruyla hareket ettik: ‘Bir çocuk için en güvenli, en ilham verici ve onun doğasını en çok besleyen eğitim ortamını nasıl kurgulayabiliriz?’ Çünkü biliyoruz ki okul öncesi dönem, bir çocuğun hayatındaki en kritik eşiktir. Zihinsel, ruhsal ve sosyal gelişim temellerinin atıldığı bu yıllarda atılan her doğru adım, gelecekte kendine güvenen, sorgulayan ve üreten bireyler yetişmesini sağlar. İşte bu anlayışla tasarladığımız okulumuz; sadece dört duvardan oluşan bir bina değil, çocuklarımızın merak duygusunu özgürce yaşayacağı, doğayla, sanatla, bilimle ve her şeyden önemlisi koşulsuz bir sevgiyle buluşacağı hazırlayıcı bir yaşam alanıdır. Amacımız, çocuklarımızı tek tip bir kalıba sokmak değil; her birinin içindeki o benzersiz potansiyeli, kendi öğrenme hızında keşfetmesine rehberlik etmektir. Minik adımların büyük yarınlara hazırlandığı bu çatının, evlatlarımızın ilk arkadaşlıklarına, ilk keşiflerine ve unutulmaz anılarına ev sahipliği yapacak olmasının heyecanını taşıyoruz.”
Belediyeden yol çalışması duyurusu: Adnan Menderes Bulvarı trafiğe kapatılacak
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
30249 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
25487 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
22727 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
21934 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
20662 kez okundu