in , ,

Kütahya’da tefeci operasyonu! 5,3 milyon TL’lik senet ele geçirildi

YouTube video
  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:206karakter

 

Kütahya’da yüksek faiz karşılığı para vererek tefecilik yaptığı tespit edilen H.I.A. isimli şüpheli, KOM ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalandı. Şüphelinin adresinde yapılan aramalarda 5,3 milyon TL’lik 170 adet senet, borç ve alacakların yazıldığı ajanda ve not kağıtları ele geçirildi

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, H.I.A. isimli şüphelinin kent merkezi ve ilçelerde yüksek faiz karşılığı para verdiğini tespit etti. Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren KOM ekipleri, yaptıkları saha araştırmasında 26 kişinin H.I.A.’dan para aldığının belirlenmesi üzerine şüphelinin adresine operasyon düzenledi.

Polis ekipleri H.I.A.’nın ev ve aracında yaptığı aramalarda, farklı isim ve miktarların yazılı olduğu toplamda 5 milyon 397 bin 575 TL’lik 170 adet senet, mağdurlara ait bilgi ve hesapların yer aldığı 2 adet ajanda, borç alacak ibareleri bulunan not kağıdı, 7 bin 100 TL para, 1 adet laptop ve 2 adet cep telefonu ele geçirdi. Şüpheli H.I.A. gözaltına alınarak gerekli işlemler için emniyete götürüldü.

 

Haberimizi puanlar mısınız?