in ,

Mavi Şimşek transfer bombalarını patlattı

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:255karakter

 

 

2022-2023 futbol sezonunda yeniden 3. Lig’de mücadele edecek olan Belediye Kütahyaspor, stoper ve orta sahaya 4 transfer birden yaptı. Mavi-lacivertliler Yasin Reis, Niyazi Çolak, İsmail Karakaş ve Kadir Bilimlier ile anlaşmaya vardı

GENÇ STOPER İSMAİL KARAKAŞ KÜTAHYASPOR’DA!

Futbol hayatına Trabzonspor alt yapısında başlayan İsmail, sırası ile 1461 Trabzon, Yomraspor, Kahta 02, Çankaya ve son olarak da Edirnespor forması giydi. Azerbaycan U-17 takımında 11, Türkiye U-16 takımında ise 7 maçta forma giydi. Geçen sezon 23 maça çıkan genç stoper 2 de gol kaydetti.

ORTA SAHAYA TAKVİYE: NİYAZİ ÇOLAK!

Futbol hayatına Ofspor’da başlayan ve uzun yıllar burada başarı ile forma giyen Niyazi daha sonra Bayburtspor, Cizrespor, Artvin Hopaspor ve Nevşehir Belediye takımlarında görev aldı. Son iki sezonda 51 resmi maça çıkarken 8 kez ağları havalandırdı.

GOLCÜ KANAT YASİN REİS ŞİMŞEK’TE!

Futbola 1461 Trabzon’da başlayan Yasin sırasıyla; Arsinspor, Yomraspor, Kırıkhanspor, Karaköprü Belediyespor, Turgutluspor, Mardin Fosfatspor ve Kırıkkalespor’da görev aldı. Sürati ve mücadelesiyle ön plana çıkan ve son iki sezonda 19 kez ağları havalandıran Yasin Reis artık Belediye Kütahyaspor’un başarısı için mücadele edecek.

STOPERE TRANSFER KADİR BİLİMLİER!

Sağ bek ve sağ stoper oynayan Kadir, futbola Bucaspor da başlayıp sırası ile Osmaniyespor, Düzcespor, Batman Petrol, İskenderun ve Nevşehir Belediye’de görev aldı.

Haberimizi puanlar mısınız?