in

‘Muhteşem Fareler ve İnsanlar’ sahneledi

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:215karakter

 

DPÜ Tiyatro Topluluğu, John Steinbeck’in Fareler ve İnsanlar adlı eserinden uyarlanan tiyatro oyununu Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde Kütahya protokolünün de katıldığı etkinlikle sahneledi

DPÜ Tiyatro Topluluğu, Fareler ve İnsanlar adlı oyunu sahneledi. Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu Kütahya Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Necati Gündüz, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kırbaç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Göçmez, protokol üyelerinin aileleri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Yaklaşık iki saat süren ve iki perde olarak sahnelenen oyunun sonunda Yönetmen Mehmet Ali Sabaz seyircilere katılımları için teşekkürlerini sundu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Göçmez’i sahneye davet etti. Prof. Dr. Göçmez, “Açıkçası söyleyecek söz bırakmadınız. Bizim tiyatro eğitimi veren bir bölümümüz yok ama Tiyatro Topluluğumuz var. Bugün sahneledikleri oyuna bir bölüm gibi hatta bir fakülte gibi çalışmışlar ve bu güzel eseri bizlerle buluştular. Çok keyifli bir oyundu. Kendilerini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Etkinlik protokol üyelerinin de katıldığı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haberimizi puanlar mısınız?