in ,

‘Öğrencilere hayvan sevgisini aşılamak istiyoruz’

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:228karakter

 

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, hayvan sevgisinin aşılanması için ilçedeki öğrencileri Sahipsiz Hayvan Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ağırlamaya devam ettiklerini söyledi

Başkan Güler, yıl içerisinde ilçedeki öğrencileri Tavşanlı Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ağırladıklarını ifade ederek, “İlçemizdeki öğrencilere, Hayvan Hakları Günü başta olmak üzere belirli günlerde Hayvan Barınağımızı gezdiriyoruz. Onlara hayvan sevgisinin aşılanmasına katkı sunuyoruz. Öğrencilere verdiğimiz en önemli mesajımız ise; bu canları korumak hepimizin görevidir” dedi.

‘CAN DOSTLARIMIZ EMİN ELLERDE’

Soğuk ve yağışlı havalar başta olmak üzere yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını ihmal etmediklerini dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Yiyecek bulmakta zorlanan sevimli dostlarımız için düzenli olarak besleme çalışmaları yürütüyoruz. Önceden belirlediğimiz alanlara yiyecek, mama ve su bırakıyoruz. Ayrıca şehir merkezinde 2 adet mamamatik koyduk. Onların yaşamlarına katkıda bulunmak, yaşam şartlarını kolaylaştırmak için Belediye ekiplerimiz özverili bir şekilde çalışıyor. Sevimli dostlarımızın aç, susuz, barınaksız, bakımsız ve sağlıksız kalmaması için büyük gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Haberimizi puanlar mısınız?