36,2598$% 0.04
37,9577€% -0.21
45,7322£% -0.14
3.392,88%0,47
5.654,00%0,48
22.545,00%0,48
DPÜ tarafından yürütülen İlkokul Öğretmenlerinin Sosyal ve Duygusal Becerilerinin Dijital Olarak Geliştirilmesi isimli projeyle öğretmenler dijital, sosyal ve duygusal olarak desteklenerek elde edilen kazanımların öğrencilere yansıtılması sağlanacak
Dumlupınar Üniversitesi koordinatörlüğünde yürütülen İlkokul Öğretmenlerinin Sosyal ve Duygusal Becerilerinin Dijital Olarak Geliştirilmesi isimli projenin dijital platformu, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı ilkokul öğretmenlerine tanıtılarak bu dijital platformun pilot uygulaması gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Zafer Salonu’nda pilot uygulamayı gerçekleştiren sınıf öğretmenleriyle bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, projede emeği geçenlere teşekkür etti ve projenin hayırlı olmasını diledi.
PROJE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE KATKI SUNACAK
Proje, ilkokul öğretmenlerini hem dijital, hem sosyal hem de duygusal olarak desteklemeyi hedefliyor. İlkokul öğrencilerinin eğitim kazanımlarındaki öğrenme yeteneklerini geliştirmek, etkili sınıf yönetimi ve kişiler arası iletişim süreçlerine katkı sağlamak, öğrenciler arasında empati davranışları geliştirmek, yaratıcı düşünme ve problem çözme becerileri geliştirmek ve çevrimiçi yöntem, teknik araçlarının kullanımını artırmak modüllerinin yer aldığı öğrenme platformu, ilkokul öğretmenlerine tanıtılarak pilot uygulama sürecine başlandı.
Başkan Güler’den sandık çağrısı