in

Rektör Uysal şehit ve gazi aileleriyle buluştu

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:238karakter

 

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Tavşanlı Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği üyelerini ağırladı

Tavşanlı Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği üyeleri, RektörProf. Dr. Kâzım Uysal’ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Yusuf Karaduman ve Dernek Yönetimi adına Üniversite Senatosunun bu yılın Mart ayında aldığı karar ile Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Konferans Salonuna, Tavşanlı Şehitleri Konferans Salonu isminin verilmesinden ve DPÜ Tavşanlı Yerleşkesi’nde her şehit adına ceviz fidanı dikilerek şehitlerin hatırlarının yaşatılmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Yusuf Karaduman başkanlığındaki heyet, bu süreçte başta Rektör Uysal olmak emeği geçen tüm senato üyelerine, Tavşanlı MYO yönetimine ve öğrencilere teşekkür ettiler.

Kâzım Uysal da yaptığı konuşmasında şehitlik makamının ve bu makama erişmenin yüceliğini anlatarak tüm şehitlere ve vefat eden gazilereAllah’tan rahmet, hayatta olan gazilere sağlıklı, uzun ömrüler diledi. Şehitlerin hatıralarının çok önemli olduğunu ve bu hatıralarının okulda ebediyen yaşatılacağını belirten Uysal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyaret, Tavşanlı Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Karaduman’ın Prof. Dr. Uysal’a dernek hatırası olarak çini tabak hediye etmesi ile sona erdi.

Haberimizi puanlar mısınız?