44,0778$% 0.07
51,2408€% -0.16
59,2090£% -0.09
7.345,13%0,96
12.010,00%0,07
47.893,00%0,03
02:00
Erzurum’da düzenlenen Kulüplerarası Natürel Kızak Türkiye Şampiyonası ve Okullar arası Kayak Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’a teşekkür ziyaretinde bulundu
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette sporculara, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Tüysüz, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, Kayak Federasyonu İl Temsilcisi Ayhan Keskin’de eşlik etti.
Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde yetişerek, İlçemizi Türkiye çapında temsil ederek gururlandıran sporcularımızın ziyaretleri için duyduğu memnuniyeti dile getiren Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak; “Bölgemizin en önemli turizm merkezi olan Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde yetişen bizleri gururla Erzurum’da düzenlenen Natürel Kızak Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası’nda ilk 3’e girerek derece elde eden sporcularımızı tebrik ediyorum. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Sporcularımıza başarılarının devamını diliyor, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” Açıklamasında bulundu.
Ziyaret sonunda Başkan Akçadurak tarafından sporculara Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından kaleme alınan “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” adlı kitabı hediye etti.
Rakiplerini tek tek devirdi! Milli takıma davet edildi
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
29288 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
24451 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
21778 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
20946 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
19612 kez okundu