38,2552$% 0.34
43,8333€% 0.15
51,0885£% 0.12
4.075,24%0,33
6.682,00%0,64
26.646,00%0,63
Kütahya Belediyesi ile Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği iş birliğiyle düzenlenen Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif programında, şehitler ve vefat eden gaziler için dualar edildi
Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen programda, vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden şehitler ile ebediyete irtihal eden gaziler dualarla anılıyor. Bu ayki programda da Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak, şehitlerin ruhları için dualar edildi.
Harp Malulü Gaziler Derneği’nde gerçekleşen programa Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ile il protokolünden birçok isim katıldı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Mevlit Programı’nın her ay düzenli olarak gerçekleştirilmeye devam edileceği bildirildi.
Durdurulan araçta uyuşturucu ele geçirildi