in

Şimşek şampiyonluk için kenetlendi

belediyekütahyaspor kütahya kütahyasondakika kütahyahaberleri kütahyahaber mavişimşek şampiyonluk spor zafer
belediyekütahyaspor kütahya kütahyasondakika kütahyahaberleri kütahyahaber mavişimşek şampiyonluk spor zafer
  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:224karakter

2.Lig parolası ile yola çıkan ve şampiyonluğun en güçlü adayı olan Belediye Kütahyaspor, bu hafta Yomra Spor ile karşılaşacak. Teknik direktör Polat Çetin yönetiminde Yomraspor maçı hazırlıkları sürdüren Mavi Şimşekler, şampiyonluk için kenetlenmiş durumda

TFF Misli.com 3. Lig 2. Grupta ligin bitimine 6 maç kalırken, Belediye Kütahyaspor kendi evinde Yomra Spor’u konuk edecek. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor’a karşı aldığı 3-1’lik yenilginin ardından, Mavi Şimşekler kalan son haftada puan kayıpları yaşamamak adına sıkı bir çalışma ve kamp dönemine girdi. Kalan 6 maçın 3’ünü kendi evinde oynayacak olan Mavi Şimşekler, diğer üç maçını da deplasmanda oynayacak. 31 Mart Çarşamba günü kendi evinde oynayacağı Yomraspor hazırlıklarını teknik direktör Polat Çetin yönetiminde sürdüren Belediye Kütahyaspor’da Erdem Onur Beytaş, gördüğü kırmızı kart ile takımını yalnız bırakacak. Teknik direktör Çetin, kalan 6 maçı da kayıpsız bir şekilde tamamlayarak ligi şampiyon bitirmek istediklerini ifade etti.
Futbolcuların moral olarak iyi durumda oldukları gözlenirken, idmanlarda gösterilen performans ve kazanma hırsı teknik heyet ve taraftarları memnun ediyor. Belediye Kütahyaspor Yomraspor maçı sonrasında Fethiye Spor’a konuk olacak.

Haberimizi puanlar mısınız?