in ,

Şimşek’e destek zamanı

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:196karakter

 

Belediye Kütahyaspor, zirve yarışında en önemli karşılaşmalarından birine çıkıyor. Yarın Dumlupınar Stadında grup lideri Yeni Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Belediye Kütahyaspor, taraftarın desteğini bekliyor

Yarın Dumlupınar Stadında grup lideri Yeni Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Belediye Kütahyaspor, çıkacağı önemli mücadelede taraftarın desteğini bekliyor. Belediye Kütahyaspor Kulübü’nden taraftarlara yapılan çağrıda, “Taraftarımızı stadımızı doldurmaya davet ediyoruz. Haydi Kütahya şimdi destek zamanı” ifadelerine yer verilirken, takımın futbolcuları da Kütahyalı vatandaşları destek için Dumlupınar Stadı’na davet etti. Belediye Kütahyaspor, karşılaşmayı kazanması durumunda lider Yeni Mersin İdman Yurdu ile arasındaki puan farkını 5’e indirecek. Karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.

ALİ KEMAL VE ÖNDER SAKTLIKLARI NEDENİYLE OYNAYAMAYACAK

Belediye Kütahyaspor tarafından yapılan açıklamada, “Oyuncularımızdan Ali Kemal Özkan ve Önder Akdağ yaşadığı sakatlıklardan dolayı hafta sonu oynayacağımız Yeni Mersin Yurdu maçında oynayamayacaktır. Kamuoyunun Bilgisine Sunarız” ifadelerine yer verildi.

Haberimizi puanlar mısınız?