in

‘Siz varsanız Türkiye sağlıklı ve güçlü’

  • Okuma Süresi:2Dakika
  • Karakter Sayısı:373karakter

 

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinde (KSBÜ) 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı. Programda sağlık çalışanlarının önemine dikkat çekildi

KSBÜ Tıp Fakültesinde gerçekleşen Tıp Bayramı kutlama programına Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi, Genel Sekreter Kutlu Önal, Tıp Fakültesi Dekan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Tekşen, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

‘BENİ TÜRK HEKİMLERİNE EMANET EDİNİZ’ SÖZÜ HATIRLATILDI

Rektör Vekili Prof. Dr. Çekirdekçi yaptığı konuşmada, sözlerine sağlık çalışanlarının hak ettikleri saygıya ve olumlu yaşam koşullarına bir an önce kavuşmalarını umut ederek başlamak istediğini ifade edip, tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı. Çekirdekçi, Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Beni Türk hekimlerine emanet ediniz.” sözünü hatırlattı.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ ÖNEMİNDEN BAHSEDİLDİ

Dekan Vekili Dr. Öğr. Tekşen ise yaptığı konuşmada, tüm sağlık çalışanlarının gününü kutlayarak başladı. Tekşen konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bu anlamlı günde üniversitemizin çatısı altında bir arada olmaktan duyduğumuz mutluluğu paylaşmak istiyorum. Siz hekimlerimiz varsa üniversitemiz var. Siz varsanız Kütahya sağlıklı ve güçlü. Siz varsanız Türkiye sağlıklı ve güçlü. Çünkü temel hakkımız olan yaşam hakkımızla sıkı sıkıya bağlı sağlık hakkımızı sizler destekliyorsunuz. Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği gibi kendimizi ülkemiz hekimlerine koşulsuz olarak emanet edebilmenin onurunu yaşıyoruz.”

Program müzik dinletisiyle devam etti. Sağlık alanındaki çalışanlar ve öğrenciler, pandemi döneminde yaşadıkları yoğun iş temposu stresini eğlenerek atmaya çalıştılar.

Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Cem Algın ve Prof. Dr. Duygu Perçin Renders, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğine katılım sağladı.

Haberimizi puanlar mısınız?