in , ,

Sosyal medyadan zehir tacirleri için böyle söylemişti! Hem aracında hem evinde uyuşturucu çıktı

YouTube video
  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:235karakter

 

Kütahya’da polisin dur ihtarın uymayarak kovalamaca sonrası yakalanan şüpheli Ş.K.’nın aracında ve evinde yapılan aramalarda 115,7 gram metamfetamin ele geçirildi. Şüphelinin sosyal medyada, “Uyuşturucu satan ne kadar şerefsiz varsa alayı vatan haini” gibi paylaşımlar yaptığı görüldü

Kütahya’da Gaybiefendi Mahallesinde rutin denetin yapan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, durumundan şüphelendikleri bir araç sürücüsüne dur ihtarında bulundu. Polisin ikazlarına uymayan sürücü kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamacanın ardından durdurulan şüpheli Ş.K., polis tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Şüphelinin aracında ve üstünde yapılan aramalarda 66,07 gram metamfetamin ile 4 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Soruşturma kapsamında Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Ş.K.’nın evinde yaptığı aramalarda ise 49,70 gram metamfetamin daha ele geçirdi.

Hakkında Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçundan işlem yapılan Ş.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ş.K.’nın sosyal medya hesaplarında uyuşturucu ile ilgili, “Uyuşturucu ile mücadele konferansla değil, operasyonla olur”, “Uyuşturucu satan ne kadar şerefsiz varsa alayı şerefsiz vatan haini. Gidip analarını, bacılarını satsınlar” gibi paylaşımlarda bulunduğu ortaya çıktı.

 

Haberimizi puanlar mısınız?