in ,

Tavşanlı polisinden zehir evine operasyon! 1 kişi tutuklandı

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:180karakter

 

Tavşanlı’da, uyuşturucu satışı yapılan bir adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri, 3 kişiyi gözaltına aldı. Metamfetamin ve uyuşturucu tartmakta kullanılan 2 adet hassas terazinin ele geçirildiği operasyonda yakalanan şüphelilerden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, E.G. isimli bir şüphelinin uyuşturucu satışı yaptığını tespit etti. Cumhuriyet savcısının talimatıyla operasyon için düğmeye basan Asayiş Büro Amirliği ekipleri, E.G. ile birlikte 2 kişiyi daha yakaladı.

Adreste yapılan aramalarda,  1 adet kuru sıkı tabanca, 2 adet uyuşturucu düzeneği, 2 adet uyuşturucu satışında kullanılan hassas terazi ve metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan E.G. isimli şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 2 şüpheli hakkında ise uyuşturucu madde kullanmaktan adli işlem başlatıldı. E.G.’nin daha öncede uyuşturucu kullanmak ve ticaret yapmaktan suç kaydı olduğu öğrenildi.

Haberimizi puanlar mısınız?