in ,

Tavşanlı’da belediye meclisi toplandı

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:245karakter

 

Tavşanlı Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Mustafa Güler başkanlığında gerçekleştirdi

8 gündem maddesinin masaya yatırıldığı toplantıda; Zabıta, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Destek Hizmetleri, Mali Hizmetler, İmar ve Şehircilik müdürlüklerinin talepleri incelenerek görüşüldü. Belediye Başkanı Mustafa Güler toplantı öncesinde Meclis üyelerine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın Kütahya temasları ve kendisiyle gerçekleştirmiş olduğu görüşme hakkında bilgiler verdi. Bakan Bozdağ’dan yatırımlar konusunda bazı taleplerde bulunduklarını kaydeden Başkan Güler, önümüzdeki günlerde bu konuların takipçisi olacaklarını anlattı.

Güler, Meclis üyelerine Tavşanlı Belediyesi’nin Kurban Bayramı öncesi almış olduğu tedbirlerden de bahsetti. Vatandaşların sorunsuz bir şekilde bayram geçirmeleri için görev başında olacaklarını belirten Başkan Güler, Kurban Bayramı boyunca bağış kabul edecek olan Belediye Aşevi’ne de destek istedi. Belediye Başkanı Mustafa Güler’in meclis üyelerine verdiği bilgiler arasında şehir içinde bulunan sanayi esnaflarının Çukurköy’de yapılan yeni işyerlerine taşınması konusu da yer aldı. Güler, taşınma sürecinin bu ay sonu itibariyle tamamlanması gerektiğini vurguladı.

Toplantının sonunda Meclis üyelerine teşekkür eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, alınan kararların hayırlı olmasını diledi.

Haberimizi puanlar mısınız?