in ,

Tavşanlı’da geleneksel bayramlaşma töreni

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:193karakter

 

Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde bir gelenek haline gelen Tavşanlı Belediyesi’nde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler her bayram sonrası ilk mesai gününde geleneksel hale getirdiği bayramlaşma merasimi için sabah erken saatlerde işçi kadrosunda görev yapan personelin toplandığı Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne gitti. Burada işçilerle bayramlaşan Başkan Güler, daha sonra Belediye hizmet binasında bulunan personelle bir araya geldi.

Başkan Mustafa Güler’e Başkan Yardımcıları Naci Erarslan, Mehmet Ali Akar ve Furkan Dinçer’de eşlik etti. Başkan Güler, Belediye personeli arasındaki birlik ve beraberlikten dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek, “Bizler ilçemizde halkımızın rahat yaşam sürmesi adına önemli bir görev üstlenmiş bulunuyoruz. Tavşanlı Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Dolayısıyla personelimiz bir aile bilinciyle çalışmalı ve halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek için özveride bulunmalıyız. Çalışmalarımızda hepinize kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Haberimizi puanlar mısınız?