in , ,

Tavşanlı’da torbacılara ‘süpürme’ operasyonu! Tek tek yakalanıyorlar

YouTube video
  • Okuma Süresi:2Dakika
  • Karakter Sayısı:285karakter

 

Tavşanlı’da Asayiş Büro Amirliği ekipleri, torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik geniş çaplı operasyon başlattı. ‘Süpürme’ adı verilen ve hedef isimlere düzenlenen başarılı operasyonlarda 10 günde 18 kişi yakalandı, 3 kişi tutuklandı

Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından başlatılan madde bağımlıları ve zehir tacirleriyle mücadele aralıksız sürüyor. Polis ekipleri, ilçede torbacı olarak tabir edilen ve sokaklarda gençleri zehirleyen şüphelilerin yakalanması için ‘Süpürme’ operasyonu başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu hedef isimleri tespit eden asayiş ekipleri, cumhuriyet savcılığının talimatıyla operasyonlarına devam ediyor.

LİSTEDEKİ İKİ İSİM DAHA YAKALANDI

Listedeki, N.E. (43) ve N.E.(33) isimli şüphelilere yönelik düzenlenen son operasyonda, uyuşturucu satışı yaptığı belirlenen 2 kişi kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler gerekli işlemler için emniyete götürülürken, araç ve adreslerinde yapılan aramalarda 52 bin 600 adet içi dolu makaron, 27,80 gram metanfetamin, 5,20 gram esrar, 4,13 gram bonzai, 18 adet yeşil reçeteye tabi sentetik ecza, 1 adet hassas terazi, 1 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek ve  9 adet uyuşturucu içiminde kullanılan çeşitli düzenek ele geçirildi.

10 GÜNDE 8 OPERASYON, 18 YAKALAMA

Ekipler operasyon kapsamında son 10 günde 8 farklı operasyon düzenlendi. Bu operasyonlarda 18 kişi yakalandı. Şüphelilerden 15’ine uyuşturucu kullanma suçundan işlem yapılırken, 3’ü çıkarıldıkları adli makamlarca uyuşturucu ticareti yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Haberimizi puanlar mısınız?