in

Temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimleri başladı

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:280karakter

 

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından tüm akademik ve idari personele “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” eğitimleri verilmeye başlandı

KSBÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü 2022 Yılı Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri kapsamında akademik, idari ve diğer tüm destek personellerimize İşyeri Hekimi Prof. Dr. Hüdaverdi Küçüker, B Sınıfı İş güvenliği Uzmanı Öğr. Gör. Fatih Ulukaya, A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Mahmut Yener ve A sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Sedat Ülgü tarafından eğitim kayıtları hazırlandı. Tüm personeller eğitim kayıtlarını 21.02.2022 – 06.03.2022 tarihleri arasında öğretim yönetim sistemi üzerinden izleyebilecek. Eğitim kayıtlarının tamamlanmasından ardından 07.03.2021 – 08.03.2021 tarihinde OYS sistemi üzerinden eğitim sonu değerlendirme sınavı gerçekleştirilecek.

İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerine ilişkin açıklamalarda bulunan KSBÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Öğr. Gör. Fatih Ulukaya “KSBÜ olarak kurumumuzda görev alan personellerimizin sağlık ve güvenlik şartları altında çalışmalarını sürdürmeleri oldukça önemli bir husustur. Bu husus doğrultusunda İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü olarak Temel İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerimizi pandemi şartlarına uygun bir şekilde, OYS sistemi üzerinden online olarak gerçekleştiriyoruz. İş kazalarının ve meslek hastalıklarının önüne geçmede ve azaltılmasında iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerinin önemi unutulmamalıdır.” dedi.

Haberimizi puanlar mısınız?