in ,

Vekil Gazel muhalefete seslendi: ‘Tesisleri gezin, o zaman anlarsınız’

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:283karakter

Tavşanlı’daki sağlık yatırımlarını yerinde inceleyerek, vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, muhalefete seslendi. Gazel, “Bu tesisleri gezsinler, o zaman insanımızın AK Parti’ye neden bu kadar büyük teveccüh gösterdiğini belki anlayabilirler” dedi

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Tavşanlı Sağlık Merkezi, KSBÜ Tavşanlı Sağlık Hizmetleri MYO, Tavşanlı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ile Tavşanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti. Sağlık hizmetlerinden yararlanan vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Gazel, ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Tavşanlı’nın sağlık alt yapısı açısından il düzeyinde imkanlara sahip olduğuna dikkat çeken İshak Gazel, “Biz laf değil icraat üretiyoruz, insanımızın en sıkıntılı anında devletin sıcak elini onlara uzatıyoruz. Köyden kentten, zengin fakir ayırt etmeksizin herkes birinci sınıf sağlık hizmeti alıyor, fedakar sağlık personelimiz son teknoloji ile şifa dağıtıyorlar. Bugün Ankara’da hastanelerde ne varsa Tavşanlı’da, Kütahya’da da o var. Pandemi gibi ağır bir salgında hemşehrilerimizi başka bir ile muhtaç etmedik, kendi hastanelerimizde, kendi yoğun bakımlarımızda, kendi doktorlarımızla tedavi ettik. Bu süreçte başka illerden hastalara bile hizmet verdik. Eksiklerimiz varsa da bunları da giderecek biziz. Halkımız da bunun bilincinde olduğu için bizlerden desteklerini hiç esirgemediler. Bizler de hep bu sorumluluk duygusu ile hareket edecek, halkımızın sesi olacağız” dedi.

Haberimizi puanlar mısınız?