in ,

Yangın ucuz atlatıldı, Vali Çelik talimat verdi

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:235karakter

Paşam Sultan Mahallesinde çıkan yangında iki katlı binada maddi hasar oluştu. Bölgede incelemelerde bulunan Vali Ali Çelik, aileye gerekli desteğin verilmesi ve mahallede devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması için talimat verdi

Paşam Sultan Mahallesi Dükkancık Sokakta iki katlı bir evde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve polis sevk edildi. Dar sokaklar ve araçlarını hatalı park eden sürücüler nedeniyle itfaiye ekipleri sokağa girmekte zorlandı. Olay yerine ulaşan ekipler, kısa sürede yangını söndürerek soğutma çalışması yaptı. Yangın nedeniyle binanın ikinci katı ve çatısında maddi hasar oluşurken, şans eseri can kaybı ve yaralanan olmadı.

VALİ ÇELİK TALİMAT VERDİ

Vali Ali Çelik, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ile birlikte yangının çıktığı mahallede incelemelerde bulundu. Yangında zarar gören mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Çelik, ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Evi yanan ailenin İl Özel İdaresi misafirhanesinde konuk edilmesi için talimat veren Vali Çelik, mahalle muhtarı ve vatandaşları da dinledi. Yıkılmak üzere olan bir binada incelemelerde bulunan ve vatandaşların taleplerini alan Vali Çelik, mahallede yürütülen çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Haberimizi puanlar mısınız?