in ,

Zabıta memuru Kütahya’yı gururlandırdı

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:258karakter

Kütahya Belediye Spor Atletizm sporcusu ve Kütahya Belediyesi Zabıta Memuru Hüseyin Gümüş, katıldığı Kyzikos Ultra Maratonunda, 9 saat 43 dakikalık derecesi ile birinci oldu

Kütahya Belediyesi’nde Zabıta Memuru olarak görev yapan aynı zamanda Kütahya Belediye Spor Kulübü Atletizm Takımı sporcusu Hüseyin Gümüş katıldığı ultra maraton koşusunda birinci oldu. Balıkesir Erdek’te yapılan Kyzikos Ultra Maraton yarışında 85 kilometreyi 9 saat 43 dakikada tamamlayan Kütahya Belediye Spor Atletizm sporcusu Gümüş’ü, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık makamında kabul etti. Başkan Işık, 40 yaş altı kategoride birinci, genel klasmanda dördüncü olan Gümüş’ün başarısını tebrik etti. Kütahya’nın ve Kütahya Belediye Spor’un adını başarı ile temsil eden Gümüş’e hediye veren Başkan Işık, “Sporcularımızın Kütahya’yı en iyi şekilde temsil ederek başarı ile adını duyurmaları bizleri mutlu ediyor. Atletizm dalında Kütahya’yı ve Kütahya Belediye Spor’u temsil ederek birincilik başarı elde eden Hüseyin Gümüş kardeşimize başarılarının devamını diliyorum. Kendisine her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz” dedi.
Hüseyin Gümüş Mart ayında yapılacak 120 kilometrelik Efes Ultra Maratonu hazırlıklarını sürdürdüğünü belirterek, kendisine destek olan Başta Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve herkese teşekkür etti.

Haberimizi puanlar mısınız?