in ,

ZAFER’den Kütahya’da 5 projeye destek

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:210karakter

 

Zafer Kalkınma Ajansı, 2021 Teknik Destek programı kapsamında Kütahya’dan 5 projeye destek verecek

2021 Yılı Teknik Destek Programı 6. Dönem kapsamında ZAFER’e toplam 48 adet proje başvurusu yapıldı. Değerlendirmeler sonucunda Kütahya’nın da aralarında olduğu 4 ilden toplam 27 proje desteklenmeye hak kazandı.

Kütahya İş Kadınları Derneği’nin ‘Gelişim İçin Eğitim’, Aizanoi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin ‘Kooperatifimiz Dijitalleşiyor, Kurumsallaşıyor, Geleceğe Hazırlanıyor. Online Eğitim ve Online Danışmanlık Projesi’, Yeni Rotalar Doğa Yürüyüşleri, Dağcılık, Fotoğrafçılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği’nin ‘Rotamız Yeni Projeler’, Kütahya E Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü’nün ‘Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi’ ve Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın ‘Kütahya ve Uşak KVKK Öğreniyor’ projeleri desteklenecek projeler arasında yerini aldı.

ZAFER’den yapılan açıklamada, “Başarılı bulunan faaliyetlerin başvuru sahiplerinin herhangi bir yazılı tebliğ beklemeksizin 17.02.2022 (Cuma) tarihi, saat 17:00’a kadar kendilerine e-posta yoluyla gönderilen belgeleri matbu olarak Ajans Genel Sekreterliğine sunmaları gerekmektedir” ifadelerine yer verdi.

Haberimizi puanlar mısınız?