in , ,

Zehir tacirlerine bir darbe daha! 2 kişi cezaevine gönderildi

YouTube video
  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:230karakter

 

Kütahya’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, 65 gram uyuşturucu madde ve 21 adet sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişiden 2’si tutuklanarak cezaevine teslim edildi

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde uyuşturucu madde sattığı tespit edilen M. Y.’nin yakalanması için çalışma başlattı. M.Y.’yi takibe alan ekipler, uyuşturucu sattığı 4 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerden 10,87 gram metamfetamin ve 1 adet tabanca ele geçirildi.

UYUŞTURUCU GETİRİRKEN YAKALANDILAR

M.Y.’nin il dışından uyuşturucu madde getireceği bilgisine ulaşan Narkotik polisi, şüpheli aracı kent girişinde durdurdu. Araçtaki M.Y., A.B. ve I.M.A.’yı gözaltına alan ekipler, araçta yaptıkları aramalarda 52,3 gram metamfetamin, 3 adet adet sentetiz ecza, 3,05 gram esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 9 adet fişek ile 3 adet payp ele geçirdi. M.Y.’nin evinde de arama yapan polis ekipleri, adreste 5,84 gram esrar ve 18 adet sentetik eczaya daha el koydu. Gözaltına alınan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.Y. ve A.B. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, I.M.A. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

 

Haberimizi puanlar mısınız?