45,9068$% 0.17
53,3992€% -0.17
61,7934£% 0.09
6.591,24%-1,44
10.833,00%-0,90
43.187,00%-0,90
02:00
Kütahya’da uzun süredir etkili olan yağışlı havaların ardından güneşin yüzünü göstermesiyle, vatandaşlar parklara akın etti
Kütahya’da yağışlı ve kapalı hava, yerini güneşli bir gökyüzüne bıraktı. Sıcaklıkların mevsim normallerine yükselmesiyle birlikte evde kalmak istemeyen aileler ve gençler, şehrin en büyük yeşil alanlarından biri olan Kentpark’a yöneldi. Güneşli havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar parktaki mesire alanlarında mangal yakıp piknik yaparken, gençler ise yürüyüş yollarında spor yaparak güzel havanın tadını çıkardı. Çocukların oyun alanlarında doyasıya eğlendiği parkta renkli görüntüler oluştu. Şehir stresinden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar, doğayla iç içe bir hafta sonu geçirmenin mutluluğunu yaşadı.
Havanın ısınmasından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, “Uzun süredir yağmurlardan dolayı dışarı çıkamıyorduk. Hafta sonu güneşin açması bizim için büyük sürpriz oldu. Ailecek Kentpark’a gelerek hem temiz hava aldık hem de piknik yaptık” diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.
Parktaki yoğunluğun akşam saatlerine kadar devam etmesi beklenirken, yetkililer vatandaşları çevre temizliği konusunda duyarlı olmaya çağırdı.
Oryantiring müsabakasında ebeveynler ve çocukları el ele yarıştı
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
29516 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
24685 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
22011 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
21181 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
19840 kez okundu