42,0565$% 0,34
48,5206€% 0,61
55,2665£% 0,46
5.411,59%-0,33
9.135,00%-1,13
36.427,00%-1,12
02:00
Eskigediz Beldesi ve Akçaalan Mahallesinde kestane, fıstık çamı ve ıhlamur gibi türlerden oluşan bir orman için saha çalışması yapıldı
Eskigediz Beldesi Deprem Şehitleri Anıtı ve belde de bulunan tarihi konutları gezen Bölge Müdürü Birol Dündar ve beraberindeki heyet, daha sonra Yaylacık yaylasında yürütülen ormancılık faaliyetlerini yerinde gördü. Akçaalan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Mart ayında Bölge Müdürü Birol Dündar’a yapılan ziyaret esnasında talep edilen ; Akçaalan’da kestane, fıstık çamı, ıhlamur gibi türlerden oluşan bir orman oluşturulması konusu üzerinde de duruldu ve saha çalışması yapıldı. Gerekli çalışmaların yapılması talimatını veren Bölge Müdürü Dündar, daha sonra Karadonlu Can Dede Türbesini ziyaret ederek, beldenin geçmişi hakkında bilgiler aldı.
İncelemeler esnasında Eskigediz Belediye Başkanı Mustafa Kemal Aslan, Etüd Proje Başmühendisi O.Gökhan Soyak, Akçaalan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Oyan, Yönetim Kurulu Üyeleri Zeynel Odabaş, İsmai Demirbaş ve Oğuz Akalan, Gediz Orman İşletme Müdür ve Yardımcısı, İşletme Şefleri, Akçaalan Mahallesi Muhtarı Cihan Ergür ve vatandaşlar da hazır bulundu.
Belediye çalışanları iftarda bir araya geldi
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
29058 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
24212 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
21548 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
20701 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
19353 kez okundu