DOLAR

43,0440$% 0.02

EURO

50,3558% 0.05

STERLİN

58,1096£% -0.04

GRAM ALTIN

6.122,74%-1,51

ÇEYREK ALTIN

10.283,00%-0,82

TAM ALTIN

41.009,00%-0,81

Sabah Vakti a 02:00
Kütahya AZ BULUTLU
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Kütahya’daki spor yatırımları Ankara’da görüşüldü

AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir ve beraberindeki heyet, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk’ü ziyaret etti. Yapılan görüşmeler sonucunda kent genelinde spor altyapısını güçlendirecek önemli protokoller imzalandı.
Milletvekilleri Adil Biçer ve İsmail Çağlar Bayırcı, Simav İlçe Başkanı Orhan Akboğa, Simav Belediye Başkanı Kübra Tekel Aktulun, Emet İlçe Başkanı Mustafa Kısa, MHP Emet İlçe Başkanı Mustafa Mecit, Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca, Hisarcık İlçe Başkanı Abdullah Akbulut, Hisarcık Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, Emet AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Duman, Emet Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kısa, Beyce Spor Başkanı ve Simav AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Adem Karaman ile Beyce Spor yöneticileri İsmail Öztürk ve Nazım Başkurt’un katılımıyla Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk ziyaret edildi.
Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında, Kütahya’nın farklı ilçelerinde hayata geçirilecek spor yatırımları için protokoller imza altına alındı. Buna göre Simav ilçesi Muradınlar Mahallesi’ne sentetik çim yüzeyli futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası ile soyunma odaları yapılacak. Simav 101 Evler Mahallesi’ne ise bir adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası kazandırılacak.
Emet ilçesine bir adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılması planlanırken, Hisarcık ilçesinde bulunan kapalı sentetik çim yüzeyli futbol sahasının bakım ve onarımı gerçekleştirilecek. Ayrıca Beyce Spor Kulübü’ne kulüp binası ve sporcu formaları için reklam desteği sağlanacak.
AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, yapılan yatırımların gençlerin sporla iç içe büyümesine ve mahallelerin spor alanlarıyla güçlenmesine katkı sağlayacağını belirterek, imzalanan protokollerin Kütahya’ya ve tüm hemşehrilere hayırlı olmasını diledi.

PARKHAYAT Kütahya Hastanesi
Reklam Alanı

Sıradaki haber:

Kütahya’ya kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı!