42,1412$% 0,27
48,6141€% 0,48
55,2766£% 0,28
5.419,00%0,57
9.095,00%0,55
36.270,00%0,55
02:00
Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, enerji alanında faaliyet gösteren bir firmaya iade-i ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında üretim tesisleri gezilerek şirketin faaliyetleri hakkında detaylı bilgi alındı.
Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanları Zülfidan Yaver, Murat Yaver ile Fabrika Müdürü Hamdullah Yangöz, Kalite Müdürü Arman Akman, Teknik Destek Müdürü Emre Çelebi ve İnsan Kaynakları Müdürü Selay Yolum da yer aldı. Gerçekleştirilen görüşmede, enerji sektöründeki mevcut durum ve gelecek projeksiyonları ele alınarak, sürdürülebilir enerji uygulamaları ve yenilenebilir enerji kaynaklarına erişim konusunda değerlendirmelerde bulunuldu. İş dünyasının enerji verimliliğini artırmaya yönelik ihtiyaçları ve sanayinin enerji maliyetlerini optimize etme stratejileri üzerinde duruldu.
Firmanın Yönetim Kurulu Başkanları Zülfidan Yaver ve Murat Yaver tesislerde yürütülen üretim süreçleri hakkında bilgi vererek, şirketin sektördeki yeni yatırımları ve sürdürülebilir enerji çözümlerine yönelik çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik temennilerle sona erdi.
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Kütahya’ya geliyor
1
Gediz’in gelişmesi için işbirliği alanları konuşuldu
29071 kez okundu
2
İşimiz mucizeye kaldı: 0-4
24226 kez okundu
3
Sıradaki gelsin! Şimşek zaferini taraftarıyla kutladı
21563 kez okundu
4
Müdür Yeniay’dan mazot ve gübre desteği açıklaması
20720 kez okundu
5
76 derecelik termal su gün yüzüne çıktı
19368 kez okundu