Gediz Ticaret ve Sanayi Odası ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğine katılan öğrencilere, ödüller verildi.
Gediz Halk Eğitimi Merkezi’nde düzenlenen törene; Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Kandemir, Gediz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Arısoy, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Umahan Keskin, öğretmenler, aileler ve öğrenciler katıldı.
Gediz Belediyesi ve Gediz Ticaret ve Sanayi Odası sponsorluğunda düzenlenen etkinliğin ilk turuna 67 öğrenci katıldı. Kitap okuma sınavına giren öğrencilere, protokol üyeleri tarafından hediyeler takdim edildi.
Etkinlik, hem öğrencilerin okuma alışkanlığını artırmayı hem de kitap sevgisini pekiştirmeyi hedefledi.
Reklam Alanı