in , ,

Raketleri alıp, masa tenisi oynadılar

  • Okuma Süresi:1dk
  • Karakter Sayısı:228karakter

 

Emet’te 27 Nisan Cevizdere Zaferinin 100. yılı nedeniyle düzenlenen turnuvayı takip eden Kaymakam Hasan Çiçek ve Belediye Başkanı Hüseyin Doğan birlikte masa tenisi oynadı

Düzenlenen turnuvaya İlçe Kaymakamı Hasan Çiçek, Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Şen, Gençlik ve Spor İlçe Müdür vekili Umut Işık, turnuvada görevli öğretmenler ve öğrenciler katıldılar. 27 Nisan Cevizdere Zaferinin 100. Yılı münasebetiyle liseler arası kız-erkek masa tenisi branşında turnuva düzenlendi. Düzenlenen turnuvaya liselerde eğitime devam eden yaklaşık 140 öğrencinin katılımıyla üç gün boyunca devam eden turnuvaların final bölümü yapılan müsabakalar sonunda sona erdi.

Dereceye giren öğrenciler ile turnuvada görevli öğretmenlere Kaymakam Hasan Çiçek ve Belediye Başkanı Hüseyin Doğan tarafından ödülleri verildi. Çiçek, “Kaymakamlık olarak sportif ve sosyal faaliyetler kapsamında düzenlenen turnuvalarda dereceye giren öğrencileri ve katılımcıları tebrik ediyorum. Bu güzel turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi. Turnuva bitiminde katılımcılar ve öğrenciler Kaymakam Hasan Çiçek’ e göstermiş oldukları ilgi alaka ve spora vermiş oldukları destekleri için teşekkür ettiler.

Haberimizi puanlar mısınız?