39,8900$% 0.27
47,1106€% -0.02
54,5124£% 0.38
4.288,72%-0,13
6.981,00%-0,10
27.832,00%-0,12
Kütahya İl Sağlık Müdürü Dr. Ensar Durmuş, il genelindeki bazı branşlarda uygulanmaya başlanan ‘Uzaktan Hasta Değerlendirme Sistemi’ni kamuoyuna duyurdu. Modern tıbbi teknolojilere dayanarak hayata geçirilen bu sistemle, sağlık hizmetlerinin mekân ve mesafe engeline takılmadan daha erişilebilir ve etkili şekilde sunulması amaçlanıyor.
Dr. Ensar Durmuş, yaptığı açıklamada, Uzaktan Hasta Değerlendirme Sistemi’nin özellikle ulaşım zorluğu yaşayan hastalar için büyük kolaylık sağlayacağını belirterek, “Bu sistemle birlikte, vatandaşlarımız uzman hekimlere teknolojik altyapı üzerinden ulaşabilecek, değerlendirme ve danışmanlık hizmetlerinden faydalanabilecek” dedi.
Yeni sistemin, sağlık hizmetlerinde dijitalleşmenin önemli bir adımı olduğunu vurgulayan Durmuş, projenin Kütahya’daki sağlık hizmetlerinin kalitesini daha da yükselteceğini ifade etti.
Yaz Akran Öğrenme Kampı başladı