38,4304$% -0.01
43,9362€% -0.03
51,7087£% -0.05
4.102,48%-0,72
6.739,00%-0,74
26.872,00%-0,73
Kütahya’da bir düğün salonundan çıkarak, el ele tutuştuğu eşiyle yolun karşısına geçmeye çalıştığı esnada otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden İmiş Tıraş (60), göz yaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı
Kaza, dün gece saatlerinde Kütahya-Afyonkarahisar karayolu üzerinde meydana geldi. Yol üzerindeki bir düğün salonundan çıkan Arif Tıraş ve İmiş Tıraş çifti karşıya geçmek istedi. Eşi ile el ele tutuşarak karşıya geçmek için yola yönelen İmiş Tıraş’a, M.A. yönetimindeki 43 ADG 562 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan İmiş Tıraş olay yerinde hayatını kaybetti. Eşi Arif Tıraş ise kazadan yara almadan kurtuldu.
Otopsinin ardından Tıraş’ın cenazesi, yakınları tarafından Kütahya Şehir Hastanesi morgundan alındı. Tıraş için Eyüp Sultan Camisi’nde cenaze düzenlendi. Tıraş’ın cenazesi, öğle vakti kılınan namazın ardından Evliya Çelebi Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazede İmiş Tıraş’ın eşi Arif Tıraş göz yaşlarına hakim olamadı. Öte yandan gözaltına alınan sürücü M.A.’nın adliyeye sevk edildiği bildirildi.
Domaniç’te 2 araç çarpıştı: 3 yaralı