39,5851$% -0.32
45,6681€% -0.99
53,6762£% -0.71
4.322,05%1,03
7.024,00%2,53
28.013,00%2,53
Kütahya’da Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 2025 Motosiklet Yılı kapsamında eğitimlerine aralıksız devam ediyor. Ekipler, kent merkezinde hizmet veren Bizim Kurye personellerine güvenli sürüş eğitimi verdi
Kütahya Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri, motosiklet sürücülerine yönelik trafik eğitimi gerçekleştirdi. Polis Evi’nde gerçekleştirilen eğitime Bizim Kurye personelleri katıldı. Eğitim kapsamında, kent merkezinde faaliyet gösteren ve motokurye olarak çalışan sürücülere trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı.
GÜVENLİ SÜRÜŞÜN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ
Katılımcılara motosiklet sürücülerinin uyması gereken kurallar, sürücü belgesi sınıfları, kask kullanımının önemi, motosiklet ekipmanı kullanımı, reflektif yelek giyilmesi ve genel trafik kuralları başlıkları altında eğitim verildi. Yetkililer, Motosiklet Yılı ilan edilen 2025’te trafik güvenliğini artırmak ve olası kazaların önüne geçmek amacıyla bu tür eğitimlerin aralıksız süreceği vurgusu yaptı.
https://youtube.com/shorts/QVnab4Zr1OY
Jandarma Teşkilatı 186’ncı yaşını kutluyor